Appierun 2014 zeer geslaagd

Goedemorgen allemaal,
 
Met half wakker hoofd heb ik zojuist mijn laptop opengeklapt. Nog wat vermoeid van gisteren maar met een grijns op mijn gezicht kijk ik terug op een geslaagde Appierun 2014. Aan het eind van de dag werd ik van alle kanten bedankt voor de geweldige dag en ja, we komen volgend jaar zeker terug! En ik maar zeggen “ik doe het niet alleen he!”. Wij als bestuur (Wouter, Johan en ik) creëren de voorwaarden, maar jullie motorrijders, zijspanners en Trikers maken de Appierun!
 
De passagiers waren ook hartstikke blij en tevreden. Ik sprak in de rij naar de catering nog eventjes met Britt. Een leuke jongedame met Down syndroom. Ze was helemaal in haar nopjes en dat is nou precies het doel wat ik wil nastreven. Een leuke dag voor anderen organiseren. Haar enthousiasme viel wel even weg toen ik haar vertelde dat ze kon kiezen uit bloemkool of spruitjes bij het eten.
 
Ik dank jullie, mede namens Wouter en Johan, hartelijk voor jullie prestatie, gezelligheid en inzet, niet noodzakelijk in deze volgorde! Sommige van jullie ga ik nog zien tijdens het seizoen en anderen zie ik volgend jaar op de Appierun 2015! En wij bedenken wel weer een leuk thema want de Motoranje Appierun smaakt naar meer!!
 
Albert van Duin
Voorzitter Stichting 2Wheels4Wings