Op zaterdag 28 april was het de dag van de 7-jarige Boaz. Stichting Kanjerwens, die deze wens in vervulling liet gaan, heeft ons gevraag een heuse motorrit te begeleiden. Boaz werd opgehaald met motor en zijspan door een aantal leden van ons team verkeersregelaars om vervolgens twee uur door Drenthe te toeren met vijf motoren als begeleiding. De zijspan werd gevolgd door een busje met vader, moeder en zus en twee vrijwilligers van Stichting Kanjerwens en fotograaf. Motor rijden, dat vindt Boaz geweldig.

Deze dag werd in Grollo voortgezet met een heerlijke lunch bij Joytime Vrijetijdsactiviteiten. Daar mocht Boaz boogschieten, klimpark en quad rijden samen met zijn zus. Daarna met de bus naar Veendam naar het Doe Museum, Boaz is een verwoed legobouwer. Hier kon hij zijn eigen bouwwerk maken en meenemen naar huis. Om 17.00 uur naar Brasserie La Vache gereden, ook in Veendam, om de dag af te sluiten met een heerlijke pannenkoek voor iedereen.

Albert ontving een e-mail waarin Stichting 2 Wheels 4 Wings werd bedankt:
"ONGELOFELIJK bedankt voor ieders medewerking. Mede door u is dit echt de MEESTE BIJZONDERE Kanjer Wensdag ooit geworden. Boaz leeft nog steeds op een wolk van plezier, nog steeds is hij niet uitgesproken over deze geweldige dag. Het was een geweldige dag!"

Voor de foto's klik hier.

Zondag 3 juni 2018 was het weer zover. De jaarlijks cabriodag georganiseerd door de Heeren van Scaghen i.s.m. S.A.S.V (Stichting Aangepaste Sport en Vrijetijdsbesteding). Ons team verkeersregelaars werd ook dit jaar verzocht de stoet van 108 cabrio’s zonder oponthoud langs een mooie route te leiden. Dat wij door onze professionaliteit en sterke teamspirit hierin met vlag en wimpel zijn geslaagd mocht blijken uit de vele complimenten die een aantal van ons, in bijzonder onze toercoördinator Wouter, mochten ontvangen. Graag gedaan. Ook wij hebben er van genoten.

Voor de foto's klik hier en voor de film die een goede indruk geven van deze geslaagde dag kik hier.

Waar te beginnen

Uiteraard kan je beginnen met “het was weer een fantastische dag”, wat het ook was, maar dit maal beginnen we dit verslag iets ingetogener. Lees meer ...

Jos is dol op motoren en motorrijden. Wij hadden een verrassing voor hem. Lees meer ...

Een leuke dag met bewoners van woonzorgcentrum ’t Rekerheem zaterdag 14 juli

Wat hebben we vandaag weer een topdag gehad! Prachtig weer, een mooie route door Alkmaar. Het kon niet op bij Woonzorgcentrum ’t Rekerheem in Alkmaar. We hebben in totaal 4 ritten gereden met enthousiaste ouderen.

Ko van Ruler en Paul Voebel van het Goldwing Promotie Team waren ook aanwezig. Daar was Johan erg blij mee. Wij waren ook erg blij met de aanwezigheid van de Goldwings. Ze blijken een mooie aanvulling te zijn op de Trikes en Zijspannen. De ouderen konden ook prima achterop een Goldwing en genieten van een leuke tocht door Alkmaar.

Met dank aan alle rijders, de vrijwilligers en niet in de laatste plaats het team verkeersregelaars van onze stichting. Voor de foto's klik hier.

‘Ik heb vandaag twee keer achterop gezeten en het was fantastisch!’

Deze enthousiaste reactie van Mary was een van de vele vanmiddag tijdens de run voor verpleeghuis Overduin in Katwijk. Rond kwart voor twaalf kwamen de eerste motorrijders aangereden. Onder het lekkere warme zonnetje was het weer even gezellig bijpraten. Rond half een kregen we een traditionele Katwijkse lunch aangeboden met soep en natuurlijk….haring!!

Met de buikjes rond stapten we op de bikes en starten het eerste rondje met een aantal cliënten van Overduin. Een leuke route, uitgezet door Wouter, door het voormalige vissersdorp waarbij de Boulevard natuurlijk ook werd bereden. Met het zonnetje op volle kracht was het genieten voor iedereen. Na de 4e rit was het alweer half vijf. Iedereen die mee wilde rijden is mee geweest. Ik ben weer trots op de mensen die de run vanmiddag mogelijk hebben gemaakt.

Dank aan stichting Motorwens voor de Goldwings die hebben meegereden. Dank aan het team verkeersregelaars. Top gereden mannen! Dank aan Paul voor zijn gulle donatie en dankjewel Marit voor de gastvrije ontvangst vandaag! En natuurlijk alle motorrijders zijspanners, trikers en vrijwilligers voor hun inzet!!!

Avondrit met Wim, een bewoner van De Hofstaete

Op verzoek van organisatie: “Gouden Dagen Nederland” hebben wij vanavond een mooie route begeleid voor Wim, een bewoner van De Hofstaete te Alkmaar. We verzamelden bij verzorgingshuis ‘T Rekerheem waarna we in colonne naar De Hofstaete reden alwaar Wim door onze komst behoorlijk werd verrast. Hij was reeds naar buiten gelokt door zijn vrouw en medewerksters van Gouden Dagen Nederland. Na een heerlijk eerste half uurtje begon het licht te spetteren wat in eerste instantie niet erg was en we gewoon konden doorrijden.

Echter hebben we de rit vanavond voortijdig moeten afbreken omdat de hemel zijn sluizen opende en ons allen een enorm nat pak bezorgde. Donkere wolken en onweer vielen ons hierbij tevens ten deel.
Via een kortere binnendoorweg zijn we terug gereden naar De Hofstaete. Daar werden we hartelijk ontvangen met koffie en gebak. We hebben nog even gezellig met elkaar gezeten. Ondanks het weer was de stemming opperbest!!

Klik hier voor de foto's.

Zaterdag 1 december hebben we weer enorm genoten van onze jaarlijkse Sinterklaasrun.

Sinterklaas en zijn motorpieten wilden wederom graag meewerken om deze dag tot een succes te maken, hetgeen ook gelukt is. Vijf gezinnen met kinderen die door omstandigheden het Sinterklaasfeest niet konden vieren. Met de nodige toeters en bellen, muziek en het gebrul van de motoren reden we de straat in waarbij we telkens weer veel bekijks hadden. Sinterklaas en zwarte pieten op de motor kom je niet ieder jaar tegen.

Blije gezichten van de kinderen die Sinterklaas bezocht, en ook bij alle andere kinderen uit de straat zagen we een glimlach van oor tot oor. Binnen werden cadeautjes uitgedeeld maar buiten stond er een veel grotere verassing te wachten. Een heuse rondrit naast Sinterklaas in de zijspan. Voor eventuele broertjes of zusjes was er uiteraard ook plaats op een motor bij een motorpiet achterop. En zolang er nog een zadel vrij was, mochten daar kinderen uit de straat op plaats nemen om de rondrit met Sinterklaas mee te rijden.

De rondrit werd begeleid door onze eigen verkeersregelaars die ervoor zorgden dat de stoet nergens hoefde te stoppen voor bijvoorbeeld een rood verkeerslicht. Zo kon iedereen zonder oponthoud veilig doorrijden. Ondanks dat de weersvoorspellingen anders deden geloven, bleef het, op een enkel spatje na, droog. Sinterklaas en zijn motorpieten zijn er volgend jaar weer bij. Dat hebben ze stiekem al verklapt.

Klik hier voor een fraai filmpje gemaakt door onze huisvideograaf Jan Simonis en hier voor de foto's.

“Ik denk dat we gisteren een aantal records hebben gebroken”. Lees meer.

Lees het verslag hier.

Hatsa! Zaterdag 10 juni €200 verdiend voor de stichtingkas met de Rabobank fietssponsortocht. Dankjewel Piet, Liesbeth en Thea voor jullie inzet en gezelligheid!

Op deze avond hebben we met een deel van het team verkeersregelaars een hele mooie klus mogen uitvoeren. Stichting Gouden dagen vervult wensen van ouderen. Een dame woonachtig in de Hofstaete in Alkmaar zag gisteravond haar wens in vervulling gaan. Ze wilde met een limousine naar Camperduin voor een lekker bakkie koffie met gebak om vervolgens al pootje badend in de zee bij Petten de zonsondergang te zien. En ze wilde begeleiding van de limousine. De wens is gisteravond werkelijkheid geworden!

Onderweg hadden we veel bekijks. Een aantal mensen vroegen nieuwsgierig aan ons wie er in die limousine zat. Erg leuk om te ervaren wat zo’n limousine losmaakt bij mensen! Zeker toen ze hoorden dat er een 92-jarige dame in de auto zat wiens wens werd vervult. Het was een eer en genoegen om op een bescheiden wijze bij te hebben mogen dragen aan de wens van deze 92-jarige dame.

Bekijk hier de fotoserie (foto’s gemaakt door Luciënne van der Stouwe).

We hebben een aantal rondjes gereden met bejaarden van Woonzorgcentrum De Blinkert in Haarlem. Er werd een lunch verzorgd en de ritjes werden begeleid door ons eigen team verkeersregelaars. Bekijk hier de film over deze geslaagde dag, de opnames gemaakt met de onboard camera door Etienne Boeracker.

Te beginnen met de vraag: Wat hebben alle Sinterklaastours van 2Wheels4Wings gemeen? Het antwoord is simpel. Het is elk jaar weer een feest.

Ook dit jaar, waarbij we samen met Sinterklaas in zijn zijspan en zijn zwarte pieten op hun brullende motoren 5 gezinnen bezochten in de kop van Noord-Holland. Gezinnen met kinderen met een beperking. Kinderen die door omstandigheden het Sinterklaasfeest niet kunnen vieren. 3 gezinnen in Alkmaar, 1 gezin in Koedijk en 1 gezin in Heerhugowaard.

Met de nodige toeters en bellen, muziek en het gebrul van de motoren reden we de straat in waarbij we telkens weer veel bekijks hadden. Sinterklaas en zwarte pieten op de motor dat zie je niet vaak. Blije gezichten van de kinderen die Sinterklaas bezocht, en ook bij alle andere kinderen uit de straat zagen we een glimlach van oor tot oor. Binnen werden cadeautjes uitgedeeld maar buiten stond er een veel grotere verassing te wachten. Een heuse rondrit naast Sinterklaas in de zijspan. Voor eventuele broertjes of zusjes was er uiteraard ook plaats op een motor bij een motorpiet achterop. En zolang er nog een zadel vrij was, mochten daar kinderen uit de straat op plaats nemen om de rondrit met Sinterklaas mee te rijden.

De rondrit werd begeleid door onze eigen verkeersregelaars die ervoor zorgden dat de stoet nergens hoefde te stoppen voor bijvoorbeeld een rood verkeerslicht. Zo kon iedereen zonder oponthoud veilig doorrijden. Het was weer een geslaagde dag waarbij het weer ook goed meewerkte. En …. volgend jaar nodigen we Sinterklaas en zijn pieten gewoon weer uit. Eigenlijk heeft de sint al in ons oor gefluisterd dat hij zo’n geweldige dag weer een keer wil beleven. Dus dat zit wel goed.

Voor de foto's klik hier.