Meerwende

Op zaterdag 15 juni hebben we voor de cliënten van Meerwende in Badhoevedorp gereden.
Na een natte ochtend brak rond het middaguur gelukkig de zon door. We begonnen met een prima lunch aan een gezellige tafel. Iedereen kon weer even bijpraten. Dhr van Groningen was ook weer aanwezig nadat zijn motorfiets met zijspan succesvol gereviseerd was. Hans van Os kwam met zijn gepimpte trike. Deze was opnieuw gespoten in een prachtige rode kleur.  Onze nieuwe, maar vooral tijdelijke hoffotograaf Ed Schouten (we zien hem liever weer zo snel mogelijk op de bike) zorgde voor het vastleggen van de sfeervolle plaatjes.

Taco, een van de verkeersregelaars had een gezellige route uitgezet.  Rond een uur startte het eerste rondje. Ondanks de harde wind was het prima motorweer. De cliënten van Meerwende bleken er ook dit jaar weer veel zin in te hebben, met uitzondering van een dame die de voorkeur gaf aan en ritje in de cabrio, ook al had ze liever een auto gehad met een dicht dak. Volgens Thea, de bestuurster van de cabrio verdween het “gemopper” van mevrouw als sneeuw voor de zon toen ze tijdens het ritje allerlei herinneringen ophaalde naar aanleiding van wat ze allemaal tijdens het ritje zag. Ze stapte bij terugkomst vrolijk uit de auto. Missie geslaagd!

Dhr van Groningen werd na afloop van het tweede ritje getrakteerd op een paar dikke pakkerds op zijn wagen door zijn enthousiaste, en misschien wel een beetje verliefde, passagier.  Tussen de ritjes door kregen we de complimenten van de lokatiemanager van Meerwende die onder de indruk was van de positiviteit, betrokkenheid  en vriendelijkheid van alle vrijwilligers en motorrijders.
Rond half vier kwamen we terug van het laatste ritje. We konden weer terugkijken op een geslaagd evenement.
Langs deze weg wil ik alle deelnemers hartelijk bedanken voor hun prestatie, gezelligheid en inzet, niet noodzakelijk in deze volgorde 🙂

De foto’s staan in het Album.

Mede namens Wouter en Johan,

Albert