Aanvraagformulier Inzet 2Wheels4Wings

Met dit formulier kan een verzoek gedaan worden tot ondersteuning van Stichting 2Wheels4Wings. Het is hierbij van belang dat de organisatie een zo volledig mogelijk beeld van het evenement geeft. Stichting 2Wheels4Wings zal aan de hand van dit aanvraagformulier beoordelen of zij van waarde kan zijn. Aan het invullen van dit formulier kunnen geen rechten worden ontleend.

Aanvraagformulier Inzet 2Wheels4Wings 2023

“Randvoorwaarden” vanuit Stichting 2Wheels4Wings richting de aanvrager:

Om de dag voor zowel de doelgroep als onze vrijwilligers goed te laten verlopen verzoeken wij u het volgende:

  • Ondersteuning vanuit de locatie met begeleiden van de doelgroep naar/van de motoren
  • Voldoende & veilige parkeergelegenheid voor de motoren zodat op-/afstappen geordend en veilig verloopt.
  • Lunch voor onze vrijwilligers. Bij twijfelachtig weer een binnenruimte om aldaar te nuttigen.
  • Een drankje (geen alcohol) /versnapering tussendoor en evt. aan het einde om de motivatie hoog te houden.

Als de aanvraag gehonoreerd kan worden zal dit nog (in meer detail) met de aanvrager worden doorgenomen.

*
*

Type motor welke de stichting probeert in te zetten

(Onze mensen hebben tilervaring om mensen op de motor te helpen en van de motor te halen).

Motor met zijspan

Bij een motor met zijspan zit de passagier in een bakje naast de bestuurder. Bij sommige motoren kan er ook nog een passagier achter de bestuurder op de motor zitten en zich aan de bestuurder vasthouden. De passagier dient wel “stabiel” genoeg te zitten en de benen te kunnen spreiden om zo de benen links/rechts van het zadel op voetsteunen te plaatsen. Wij kunnen soms een “rolstoel-zijspan” inzetten. Hierbij wordt de passagier met rolstoel en al in het zijspan gezet.

Een trike

Bij een Trike zitten de passagier(s) achter de bestuurder. Afhankelijk van de Trike kunnen dit 1 of 2 personen zijn. Indien er één passagier mee kan: De passagier dient “lenig” genoeg te zijn om de benen te kunnen spreiden om zo de benen links/rechts van de bestuurder op voetsteunen te plaatsen. Indien er twee personen mee kunnen heef elke passagier een eigen voetensteun.

Een solo motor

Wij rijden veelal met “Honda Goldwing”, “Honda Pan European”, “BMW K1600GA”. Allemaal comfortabele motoren. Bij een solo motor zit de passagier achter de bestuurder op de motor en kan men zich aan de bestuurder of armleggers vasthouden. De passagier dient wel “stabiel” genoeg te zitten en de benen te kunnen spreiden om zo de benen links/rechts van het zadel op voetsteunen te plaatsen.