Sinterklaas zoekt gezinnen

De stichting 2Wheels4Wings organiseert ieder jaar een dag waarbij Sinterklaas op bezoek gaat bij gezinnen met kinderen die wel een extraatje kunnen gebruiken. Al een aantal jaren wordt Sinterklaas door de stichting uitgenodigd om mee te rijden in een motor met zijspan, vergezeld door een aantal Pieten op de motor. 

De Sint wil samen met zijn Pieten een aantal gezinnen met kinderen bezoeken op twee zaterdagen in november  in de regio West-Friesland. Vooral gezinnen die het financieel wat minder breed hebben, een zware tijd achter de rug hebben of te maken hebben met ziekte of handicap kunnen zich melden om voor een bezoek van de Sint in aanmerking te komen. Uiteraard hebben de Pieten cadeaus en snoepgoed mee voor de kinderen en kan het gezin een rondje meerijden in een zijspan-motor of op een trike. De rit wordt begeleidt door Verkeersregelaars op de motor die Al het verkeer stilzetten. Een echte VIP rit dus!! Sinterklaas werkt hier graag aan mee omdat hij het belangrijk om bij deze gezinnen thuis te komen en ze een onvergetelijke dag te bezorgen. 

Kent u een gezin in West-Friesland dat door de Sint niet vergeten mag worden, dan kunt u zich melden bij de stichting 2Wheels 4Wings : voorzitter@2wheels4wings.nl.  Om de privacy te borgen vragen wij u om het gezin anoniem aan te melden vergezeld van een motivatie waarom dit gezin in aanmerking komt voor de Sinterkaasactie. We streven ernaar om het bezoek een verrassing te laten zijn voor het gezin.