overduin_katwijk_2018

Mooie ritjes met bewoners van verpleeghuis Overduin te Katwijk

‘Ik heb vandaag twee keer achterop gezeten en het was fantastisch!’

Deze enthousiaste reactie van Mary was een van de vele vanmiddag tijdens de run voor verpleeghuis Overduin in Katwijk.
Rond kwart voor twaalf kwamen de eerste motorrijders aangereden. Onder het lekkere warme zonnetje was het weer even gezellig bijpraten. Rond half een kregen we een traditionele Katwijkse lunch aangeboden met soep en natuurlijk….haring!!

Met de buikjes rond stapten we op de bikes en starten het eerste rondje met een aantal cliënten van Overduin. Een leuke route, uitgezet door Wouter, door het voormalige vissersdorp waarbij de Boulevard natuurlijk ook werd bereden. Met het zonnetje op volle kracht was het genieten voor iedereen.

Na de 4e rit was het alweer half vijf. Iedereen die mee wilde rijden is mee geweest. Ik ben weer trots op de mensen die de run vanmiddag mogelijk hebben gemaakt.

Dank aan stichting Motorwens voor de Goldwings die hebben meegereden. Dank aan het team verkeersregelaars. Top gereden mannen! Dank aan Paul voor zijn gulle donatie en dankjewel Marit voor de gastvrije ontvangst vandaag! En natuurlijk alle motorrijders zijspanners, trikers en vrijwilligers voor hun inzet!!!

Hieronder de link naar het videoverslag van Jan Simonis., onze huisvideograaf!