Reglement

Download(pdf)
Gepubliceerd op maandag 01 maart 2010 13:55

1.
De stichting is niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan tijdens de door de stichting georganiseerde evenementen, tenzij deze is ontstaan door aantoonbare nalatigheid van de stichting.

2.
Om als motorrijder mee te rijden met een door de stichting georganiseerd evenement dient deze een opzittende verzekering te hebben afgesloten.

3.
Als de motorrijder zich heeft ingeschreven voor een evenement, en deze heeft de bevestiging ontvangen, is deze verplicht aan het evenement deel te nemen (behoudens onmacht).

4.
Bij het meer dan 2 keer niet komen opdagen zonder afmelding behoudt de stichting het recht het lidmaatschap van de motorrijder te beëindigen. Deze
wordt dan niet meer benaderd voor nieuwe evenementen en de gegevens zullen uit het bestand worden verwijderd.

5.
Afmelden zonder gevolgen kan gebeuren tot 24 uur voor aanvang van het evenement (behoudens onmacht).

6.
De stichting heeft het recht een evenement tot 12 uur voor aanvang af te blazen indien de veiligheid van het evenement niet gegarandeerd kan worden.

7.
Bij het annuleren van een evenement is de stichting niet verantwoordelijk voor eventueel reeds gemaakte kosten.

8.
Aan inschrijving van de stichting zijn geen kosten verbonden.

9.
De motorrijder is verplicht de aanwijzingen van de organisatie op te volgen. Bij het niet opvolgen van deze aanwijzingen heeft de organisatie het recht om de motorrijder uit het evenement te verwijderen.

10.
De passagier neemt geheel op eigen risico deel aan evenementen van de stichting.

Daar waar motorrijder wordt genoemd wordt uiteraard ook motorrijdster bedoeld.